default-image

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Καλομοίρη

Ποδόσφαιρο
Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Καλομοίρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Κρουσώνα, η ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και το γυναικείο ποδόσφαιρο γενικότερα, από τον πρόωρο χαμό της Ελένης Καλομοίρη…

Αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες, άφησε σήμερα το απόγευμα την τελευταία της πνοή στο ΠΑΓΝΗ, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλους. Η Ελένη Καλομοίρη αποτέλεσε μία από τις πιο γνωστές παίκτριες, φορώντας τη φανέλα πολλών γυναικείων ομάδων του Ηρακλείου.

Η πορεία της στο χώρο του ποδοσφαίρου ταυτίστηκε με την αγάπη της για τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟ Κρουσώνα, όπου πέρυσι υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η οικογένεια Καλομοίρη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ομάδα, αφού ο πατέρας της Μπάμπης Καλομοίρης τίμησε για πολλά χρόνια την φανέλα του σωματείου ενώ ο αδερφός της Γιώργος Καλομοίρης είναι φροντιστής της ομάδας.

Σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΟ Κρουσώνα αναφέρει τα εξής: «Με οδύνη ο Κρουσώνας και η οικογένεια του ΠΑΟΚ πληροφορήθηκε το χαμό της Ελένης Καλομοίρη… Χτυπημένη από τα σοβαρά προβλήματα υγείας, η Ελένη μας, άφησε πριν λίγο την τελευταία της πνοή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στον Κρουσώνα. Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Κρουσώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της, τον αδερφό της και φροντιστή της ομάδας Γιώργο Καλομοίρη και τον πατέρα της και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μπάμπη Καλομοίρη. Καλό ταξίδι Λενιώ… Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου...»

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News