default-image

Αναβρασμός στις τάξεις των έμπορων για τις 7 Κυριακές

Κρήτη
Αναβρασμός στις τάξεις των έμπορων για τις 7 Κυριακές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλαλούμ επικρατεί σε έμπορους και καταναλωτές αναφορικά με τις επτά Κυριακές κατά τις οποίες τα καταστήματα βάση νόμου μπορούν να είναι ανοιχτά στην Κρήτη. Σε επίπεδο Ηρακλείου ήδη αποφασίστηκε ανάμεσα σε εμπόρους και την Αντιπεριφέρεια Ηρακλείου την προσεχή τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά και να λειτουργήσουν μόνο την Κυριακή 21 αλλά και την Κυριακή 28 του Δεκεμβρίου

Οι έμποροι στο μεταξύ εμφανίζονται διατεθειμένοι να τα έχουν ανοιχτά κανονικά την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου με σκοπό τόσο την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, αλλά και με σκοπό να γεμίσουν έστω και τις τελευταίες ημέρες των εορτών τα ταμεία τους.

Έτοιμοι να έρθουν σε ρήξη με τα πολυκαταστήματα σε περίπτωση που αυτά θα λειτουργήσουν στις 28 Δεκεμβρίου, εμφανίζονται οι έμποροι. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κάλεσε τους εμπόρους του Ηρακλείου να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους την ερχόμενη Κυριακή και να τα λειτουργήσουν αντί αυτής της ημερομηνίας στις 28 Δεκεμβρίου με σκοπό να τονωθεί η αφοριστική κίνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News