default-image

Τα βραβεία του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού "Αντιστέκομαι"

Πολιτισμός
Τα βραβεία του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού "Αντιστέκομαι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ειδική ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό την Πέμτη 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων του 30ού Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού "Αντιστέκομαι".

Σύμφωνα με ενημέρωση του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου η απονομή των βραβείων θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου και ώρα 18:00.

Θα προηγηθεί ομιλία της επίκουρης Καθηγήτριας Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, κ. Αφροδίτης Αθανασοπούλου με θέμα: "Διδάσκοντας λογοτεχνία με λογισμό και μ' όνειρο. Το Πρόγραμμα Σπουδών Λογοτεχνίας στη δημόσια εκπαίδευση της Κύπρου: Στόχοι, καινοτομίες και εμπειρίες από την εφαρμογή του".

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός καλεί όσους έχουν πάρει μέρος στον 30ό Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση.

Κριτική Επιτροπή: Αφροδίτη Αθανασοπούλου, επίκουρη καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Κύπρου. Δημήτρης Βλαχοδήμος, σχολικός σύμβουλος Φιλολόγων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου και Γιάννης Δημητρακάκης, λέκτορας Πανεπιστημίου Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News