default-image

Αδ. Γεωργιάδης: "Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρεοκοπήσουμε"

Ελλάδα
Αδ. Γεωργιάδης: "Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρεοκοπήσουμε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα χρεοκοπήσουμε», εκτίμησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM

Ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά ότι «όταν χρεοκοπήσαμε στις 6 Μαΐου του 2010, μία κριτική που έκαναν πολλοί τότε ήταν "πότε οι πολιτικοί μάς είπαν ότι κάποτε θα χρεοκοπήσουμε επειδή παίρναμε δανεικά; Αποφάσισα λοιπόν να μην λέω ψέματα στον κόσμο. Ναι, αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα χρεοκοπήσουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Είναι πολύ απλό». Πρόσθεσε δε «μετά από εμένα το είπαν η Bank of America, οι New York Times, η Wall Street Journal και σήμερα οι Financial Times. Ε, κάποια στιγμή πρέπει να έχουμε και ανοιχτά αυτιά, να καταλαβαίνουμε τι μας λένε».

Σε ερώτηση γιατί θα χρεοκοπήσει η χώρα και εάν αποκλείεται η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση εντός Ευρωζώνης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. απάντησε: «Ναι, αποκλείεται. Μπορεί να έχουμε εκλογές και σε ένα με ενάμιση μήνα πιθανόν να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Αν τώρα άκουγα κάποια πράγματα σχετικά λογικά, τότε θα έλεγα ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κάνουν κάποιου τύπου συμβιβασμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News