default-image

Τον τρέλανε ο έρωτας!

Κρήτη
Τον τρέλανε ο έρωτας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνω-κάτω έκανε την ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ ερωτοχτυπημένος Ηρακλειώτης, που κλείστηκε στο σπίτι του και άρχισε να προειδοποιεί για τα χειρότερα, για να καταλήξει... στον ψυχίατρο!

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η μητέρα του πρωταγωνιστή του επεισοδίου δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 24χρονο, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να... αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του με ένα μαχαίρι.

Έντρομη η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία, καθώς ο νεαρός φαινόταν να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Παράλληλα, δήλωσε στη μητέρα του πως είχε μαζί του και τη σύντροφό του, την οποία κρατούσε μέσα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στις Μεσαμπελιές, όπου είχε κλειδωθεί.

Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε υπό τις προβλεπόμενες διαδικασίες για περιπτώσεις ομηρίας. Στην περιοχή έσπευσαν πρώτα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που ήταν πιο κοντά στο σπίτι, ακολούθησε περιπολικό από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, ενώ ειδοποιήθηκε και διαπραγματευτής της Αστυνομίας, προκειμένου να σπεύσει στο σημείο και να μεθοδεύσει αρχικά την απελευθέρωση της κοπέλας.

Στο σημείο κλήθηκαν και παρέμειναν σε πλήρη ετοιμότητα διασώστες του ΕΚΑΒ, για κάθε ενδεχόμενο, ενώ ειδοποιήθηκε και η Ομάδα Ειδικών Αποστολών σε περίπτωση που χρειαζόταν να γίνει επέμβαση μέσα στο διαμέρισμα.

Φτάνοντας στο σημείο, οι πρώτοι αστυνομικοί προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του μέχρι να φτάσει και ο διαπραγματευτής, ώστε να σχηματίσουν εικόνα για τις προθέσεις του. Ο 24χρονος αποδείχτηκε όμως απόλυτα συνεργάσιμος, καθώς στη θέα και μόνο των αστυνομικών πείστηκε να παραδώσει το μαχαίρι, δίνοντας τέλος στην ανησυχία που σκόρπισε. Όπως φάνηκε, δεν είχε σκοπό να βλάψει ούτε τον εαυτό του, ούτε την κοπέλα. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε πως σκοπός του ήταν να συγκινήσει τη σύντροφό του, η οποία είχε δυσαρεστηθεί από τις αντιρρήσεις που είχε η μητέρα του για τη σχέση τους.

Όμως του έρωτα τα καμώματα δεν ήταν "ανέξοδα" για το θερμόαιμο νεαρό, καθώς οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και εφάρμοσαν ό,τι προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Ο θερμόαιμος Ηρακλειώτης μεταφέρθηκε με περιπολικό αρχικά στο Βενιζέλειο και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη!

Ο 24χρονος θα πρέπει πλέον να πείσει και τους ψυχιάτρους αφενός πως δεν είχε τάσεις αυτοκαταστροφής και αφετέρου ότι δεν ήθελε να βλάψει τη σύντροφό του.

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News