default-image

Αναγέννηση Ιεράπετρας: «Έγκλημα σε βάρος μας»

Ποδόσφαιρο
Αναγέννηση Ιεράπετρας: «Έγκλημα σε βάρος μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα «βράζουν» στην Αναγέννηση Ιεράπετρας με τη διαιτησία του Σταυρουλάκη στο ματς με τον Ηλυσιακό (3-3), ζητώντας από τους αρμόδιους την αυτονόητη ισονομία.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Λασιθίου αναφέρεται σε τρεις καθοριστικές φάσεις που έκριναν την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Όσοι παραβρέθηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής 7/12/14 στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ορόσημο της ομάδας μας με τον Ηλυσιακό, διαπίστωσαν δια γυμνού οφθαλμού το έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος μας. Είδαν τον διαιτητή και βοηθούς του να υποπίπτουν σε σωρεία καθοριστικών λαθών, τα οποία διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, που μας αφήνει πίσω στην ύστατη προσπάθεια να διεκδικήσουμε την παραμονή.

Δεν έχουμε αυταπάτες κύριοι, γνωρίζουμε τα δεδομένα και τις μικρές πιθανότητες μας στην κούρσα της σωτηρίας, αλλά αφήστε μας να τις εξαντλήσουμε. Είναι κρίμα και άδικο να μην αμείβονται οι κόποι και ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών από εξωγενείς παράγοντες. Διότι οι παίκτες κατέθεσαν την ψυχή τους την Κυριακή και βάση εικόνας του αγώνα άξιζαν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο.

Η υπομονή όμως έχει και τα όρια της, αγανακτούμε όταν γινόμαστε μάρτυρες διαιτησιών που μας αφαιρούν το δικαίωμα να κρατήσουμε τις όποιες ελπίδες μας αναλογούν, βυθίζοντας ένα υγιές σωματείο σε σκεπτικισμό και προβληματισμό.

Όσον αφορά την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Σταυρουλάκη και των βοηθών του εάν κάτσουμε και αναλύσουμε όλες τις φάσεις που κατά την άποψη μας υπήρξε μεροληψία από το διαιτητικό τρίο θα μας πάρει μέρες...

Γι αυτό θα σταθούμε σε τρεις κομβικές στιγμές που πιστεύουμε ότι έκριναν την τελική έκβαση της αναμέτρησης και καθόρισαν το αποτέλεσμα, έχοντας βέβαια και αδιάψευστο μάρτυρα το βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε στα Λασιθιώτικα διαδικτυακά Μέσα.

Η πρώτη φάση έχει να κάνει με το καταφανές πέναλτι που αρνήθηκε ο διαιτητής στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Παϊσανίδη από αντίπαλο εντός μικρής περιοχής. Μια φάση που άφησε κληρονομιά στον παίκτη μας σημάδια από τις τάπες παπουτσιού.

Δεύτερο μεγάλο λάθος σε βάρος μας, ήταν το 3ο τέρμα του Ηλυσιακού, το οποίο ήρθε σε ένα σημείο που πιέζαμε με το σκορ στο 2-2. Ο σκόρερ στην συγκεκριμένη φάση προωθεί την μπάλα στα δίχτυα από εμφανή θέση οφσάιντ χωρίς να καλύπτεται από δύο παίκτες αλλά μόνο από τον τερματοφύλακα.

Η σεμνή τελετή έκλεισε με μια αδιανόητη αποβολή πάνω στον ποδοσφαιριστή μας Κόκα, ο οποίος διεκδίκησε την μπάλα στον αέρα με αντίπαλο και χωρίς να προκύπτει επικίνδυνο παίξιμο (το βίντεο είναι διαφωτιστικό) ο κ. Σταυρουλάκης σφύριξε. Έδωσε φάουλ που δεν υπήρχε ποτέ, αλλά το πλέον εξοργιστικό είναι η δεύτερη κίτρινη κάρτα κάτι που σημαίνει ότι η Αναγέννηση θα στερηθεί από το επόμενο παιχνίδι τις υπηρεσίες μιας πολύτιμης μονάδας.

Μετά από όλα αυτά εμείς ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς, ΕΠΟ και ΚΕΔ να επιληφθούν του θέματος και να αναλώσουν την προσοχή τους στο πως θα προστατεύσουν υγιείς προσπάθειες σωματείων που με πολλές θυσίες και μόχθο κρατάνε την σημαία τους ψηλά. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερα από ισονομία και να προωθεί επιτέλους στην πράξη αυτό το περιβόητο 50-50...

Περιμένουμε να ενεργήσετε αναλόγως.

Εκ του Δ.Σ. της Αναγέννησης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News