Ειδήσεις

Αποσύρθηκε από το Στοίχημα η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Κατέβηκε από το διαδικτυακό στοιχηματικό ιστότοπο το στοίχημα για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας που είχε "ανέβει" χθες το βράδυ!

Δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους έγινε η απόσυρση του επίμαχου στοιχήματος, αν και είναι πιθανό να υπήρξαν διαμαρτυρίες. Πάντως μέχρι και λίγη ώρα πριν αποσυρθεί ο στοιχηματισμός συνεχιζόταν κανονικά, καθώς ο αποδόσεις άλλαζαν ανάλογα με τα ποσά που έριχναν παίκτες στο "ναι" ή το "όχι".

Όπως είχε γράψει το neakriti.gr, η εταιρεία είχε ανεβάσει στοίχημα στο οποίο "διαγωνίζονται" το "όχι" με το "ναι". Οι πρώτες κινήσεις έδειχναν το "ναι" να έχει απόδοση 2.65 με το "όχι" κοντά στο 1.50, ωστόσο φαίνεται ότι αρκετοί πιστεύουν ότι θα επιτευχθεί η εκλογή καθώς μέχρι την ώρα που αποσύρθηκε το στοίχημα οι αποδόσεις είχαν ισορροπήσει στο 1.87, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία.  

Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τα χρήματα που ποντάρονται σε κάθε πιθανότητα. Από τη στιγμή που η απόδοση του "ναι" πέφτει, αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι ρίχνουν χρήματα σε αυτήν ακριβώς την πιθανότητα.

Σχόλια