default-image

"Η κοινωνία απαιτεί βοήθεια κι αυτοί εκλέγουν πρόεδρο"

Κρήτη
"Η κοινωνία απαιτεί βοήθεια κι αυτοί εκλέγουν πρόεδρο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για κίνηση τακτικής, που ωστόσο δεν έχει να κάνει με την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών, την επιβίωσή τους και την επιβίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που καλείται να λύσει τα προβλήματα των πολιτών με τις δικές της δυνάμεις, κάνουν λόγο οι δήμαρχοι που μίλησαν στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη αναφορικά με την επιλογή και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Το ενδιαφέρον και το βλέμμα έπρεπε να είναι στραμμένο στους πολίτες και στη σταθερότητα. Τα υπόλοιπα δε γνωρίζουμε πού θα μας πάνε και τι κινδύνους ενέχουν για όλους μας», είπε στο Ράδιο 9,84 ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

«Κίνηση τακτικής για την επόμενη ημέρα, καθαρά πολιτική, με κανένα όφελος, όπως αρχικά φαίνεται, της κοινωνίας και των ασθενέστερων τάξεων, αλλά μόνο για τους πολιτικούς», τη χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Ζαχαρίας Καλογεράκης.

«Τους πολίτες δεν τους αφορά το πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας, που ούτως ή άλλως δεν έχει αρμοδιότητες, αλλά η δύσκολη καθημερινότητά τους και την αγορά η έλλειψη ρευστότητας», ήταν η θέση του δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News