default-image

Το "Ω, ανάθεμά σε μπρε"... που πρόδωσε τον Κρητικό ΜΑΤατζή!

Το "Ω, ανάθεμά σε μπρε"... που πρόδωσε τον Κρητικό ΜΑΤατζή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές άναψε στην ελληνική επικράτεια το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ του Σαββάτου, που δείχνει έναν άνδρα των ΜΑΤ να ρίχνει γροθιά και στη συνέχεια να κλοτσάει διαδηλωτή, τον οποίο έχει ήδη θέσει υπό κράτηση και του έχει ακινητοποιήσει τα χέρια.

Αυτό, όμως, που αποκαλύπτεται στο βίντεο και που ηχεί ως κάτι γνώριμο εδώ στην Κρήτη, αποκαλύπτοντας τουλάχιστον την ταυτότητα της καταγωγής του άνδρα των ΜΑΤ, είναι η κρητική φράση που ξεστομίζει την ώρα που χτυπάει στο πρόσωπο το διαδηλωτή: «Ωωω... ανάθεμά σε μπρε»!

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_koyu7ltp/

Στο βίντεο, που κάνει το γύρο του κόσμου, το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο κάνει λόγο για διαδηλωτή, που δεν έχει καλύψει το πρόσωπό του με μάσκα για τα δακρυγόνα, να τίθεται υπό κράτηση από άνδρα των ΜΑΤ. Ο άνδρας των ΜΑΤ έχει ακινητοποιήσει τα χέρια του διαδηλωτή, τα οποία βρίσκονται στην πλάτη του, και τον οδηγεί σε κοντινή διμοιρία.

Χωρίς στο βίντεο να ακούγεται κάτι άλλο ενδιάμεσα, ο άνδρας των ΜΑΤ γυρίζει στο διαδηλωτή και του ρίχνει μία γροθιά πριν αρχίσει να του ρίχνει κλοτσιές, ενώ οι συνάδελφοί του φαίνεται να προσπαθούν να τον εμποδίσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News