default-image

Απέβαλλε 17 οπαδούς της η Ρεάλ

Ποδόσφαιρο
Απέβαλλε 17 οπαδούς της η Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ισπανία έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα για τη βία και τους οργανωμένους οπαδούς, μετά τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα μία βδομάδα νωρίτερα στη Μαδρίτη, με το θάνατο του οπαδού της Λα Κορούνια.

Η Ισπανική Ομοσπονδία σκοπεύει να τιμωρήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα συνθήματα των οπαδών της κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Θέλτα Βίγκο και σύμφωνα με δημοσίευμα έχει έρθει ήδη σε επαφές με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, το οποίο είναι το αρμόδιο όργανο για την εφαρμογή του νόμου περί προστασίας του ελεύθερου ανταγωνισμού.

Οι κάμερες του τηλεοπτικού σταθμού «Cuatro» έπιασαν ορισμένους οπαδούς της Ρεάλ να λένε συνθήματα κατά της Μπάρσα στο 57ο λεπτό και κατά του Λιονέλ Μέσι στο 83ο λεπτό του αγώνα με τη Θέλτα Βίγκο, το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με το «Cadena Cope», η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρει τους 17 οπαδούς που θεωρούνται υπέυθυνοι για τα υβριστικά συνθήματα και θα τους αποβάλλει δια βίου από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μάλιστα οι μερένχες προειδοποιεί τους 1.500 οπαδούς της Grada de Animacion, προκειμένου να εντείνουν τα προληπτικά μέτρα σχετικά με τα υβριστικά συνθήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News