default-image

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε βίντεο με τους "ιπτάμενους αναρχικούς"

Ελλάδα
Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε βίντεο με τους "ιπτάμενους αναρχικούς"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο από λήψεις του ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων, την ώρα των επεισοδίων του περασμένου Σαββάτου, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθειά της να αποδείξει το ορθόν των όσων ισχυρίστηκε για επιθέσεις από ταράτσες κτιρίων.

Στο - εντυπωσιακό αν μη τι άλλο - βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, όπως αναφέρει το nooz.gr, φαίνονται δεκάδες και πλέον άτομα να βρίσκονται στις ταράτσες πολυκατοικιών των Εξαρχείων και να εξαπολύουν βροχή από μολότοφ και άλλων αντικειμένων εναντίον των διμοριών των ΜΑΤ που επιχειρούσαν στην περιοχή.

Επικαλούμενα πηγές τις ΕΛ.ΑΣ., ρεπορτάζ πολλών ΜΜΕ έκαναν λόγο για αναρχικούς που πετούσαν μολότοφ κάνοντας παρκούρ στις ταράτσες των πολυκατοικιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, "νεαροί αναρχικοί πηδούσαν από κτίριο σε κτίριο κι από ταράτσα σε ταράτσα, πετώντας μολότοφ από διαφορετικά σημεία", με αποτέλεσμα οι αξιωματικοί να σκεφτούν να σηκώσουν ελικόπτερο με προβολέα - αυτό όμως τελικά δεν έγινε γιατί φοβήθηκαν μην υπάρξει δυστύχημα.

Η πληροφορία, όπως αναφέρει το nooz.gr, κινητοποίησε άμεσα τα social media, που έσπευσαν να "βαφτίσουν" ιπτάμενους αναρχικούς τους καταγγελόμενους από την ΕΛ.ΑΣ.

Τώρα όμως με το βίντεο της Αστυνομίας, μάλλον αποδεικνύονται ορθοί οι ισχυρισμοί της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News