default-image

Εκδηλώσεις της ΚΝΕ ενόψει του 11ου συνεδρίου

Κρήτη
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ ενόψει του 11ου συνεδρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις προγραμματίζει η Οργάνωση Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ ενόψει του 11ου συνεδρίου της Νεολαίας του Κομμουνιστικού Κόμματος. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά στο Ηράκλειο το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

* Εκδήλωση-συζήτηση της Τομεακής Οργάνωσης ΤΕΙ Ηρακλείου με θέμα "ΚΝΕ, πρωτοπόρα νεολαία, γερή και μαζική, στο πλευρό του ΚΚΕ", την Τετάρτη 10/12, και ώρα 14:30, στην αίθουσα Γ6, με ομιλήτρια τη Νικολέτα Χριστοδουλοπούλου, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

* Εκδήλωση-συζήτηση της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ Ηρακλείου με θέμα "Τι φοιτητικό κίνημα χρειαζόμαστε σήμερα;", την Τετάρτη 10/12, και ώρα13:00, στην αίθουσα Α214, με ομιλητή τον Βάγια Βάγιας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

* Μεγάλη συναυλία των Τομεακών Οργανώσεων Ηρακλείου της ΚΝΕ με το μουσικό συγκρότημα "Άλμα", στη μουσική σκηνή "Νυν και Αεί" (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17), την Τετάρτη 10/12, και ώρα 22:00.

* Εκδήλωση-συζήτηση του Εργατικού Τομέα Ηρακλείου της ΚΝΕ με θέμα "Η συμβολή της εργαζόμενης νεολαίας στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για τη Λαϊκή Συμμαχία, για το Σοσιαλισμό ", το Σάββατο 13/12 και ώρα 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με ομιλητή τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Στο Ρέθυμνο

Ποικίλες είναι οι εκδηλώσεις και στο Ρέθυμνο. Αναλυτικά:

* Η ΟΒ Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής "Φασισμός και Κοινωνική επανάσταση" την Πέμπτη 11 Δεκέμβρη και ώρα 14:30 στην αίθουσα Δ2Β (μικρό αίθριο), με ομιλητή τον Άλκη Νικολακέα, στέλεχος του ΚΚΕ.

* Η ΟΒ ΤΕΙ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Τι φοιτητικό κίνημα θέλουμε" την Τετάρτη 10 Δεκέμβρη και ώρα 14:30 στην αίθουσα του Κτηρίου Β, με ομιλήτρια τη Μαργαρίτα Κωνστανταρέα, μέλος του ΤΣ Ρεθύμνου της ΚΝΕ.

* Η ΟΒ Επισιτισμού-Τουρισμού διοργανώνει σύσκεψη με θέμα "Τι έχουμε... τι δικαιούμαστε" το Σάββατο 13 Δεκέμβρη και ώρα 18:30 στο καφενείο "Μικρό Καφέ".

• Σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων θα υπάρχει Βιβλιοπωλείο της "Σύγχρονης Εποχής".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News