Ειδήσεις

Τη χτύπησε, έφυγε και... ξαναγύρισε!

Ημέρα των τροχαίων σήμερα στο Ηράκλειο, αφού η νεροποντή και η ξαφνική επιδείνωση του καιρού, με το εξαιρετικά ολισθηρό οδόστρωμα, προκάλεσαν πολλά ατυχήματα.

Τα περισσότερα ήταν απλώς ατυχήματα με υλικές ζημιές, αλλά στη λ. 62 Μαρτύρων ένας αυτοκινητιστής χτύπησε μία γυναίκα - που τραυματίστηκε ελαφρά - και στη συνέχεια... έσπευσε να εξαφανιστεί, εγκαταλείποντας το θύμα του!

Το απίστευτο στην υπόθεση είναι ότι, λίγα λεπτά μετά, ο οδηγός του αυτοκινήτου... επέστρεψε και δήλωσε ότι αυτός είναι που χτύπησε την πεζή!

Γενικώς σήμερα συνέβησαν πολλά μικροτροχαία σε όλο το Ηράκλειο και στις γύρω περιοχές.

Στη διασταύρωση προς Σκαλάνι συγκρούστηκαν δύο οχήματα το μεσημέρι, όταν Ι.Χ. έπεσε πάνω σε φορτηγάκι τύπου "κλούβα". Ευτυχώς οι επιβαίνοντες και στα δύο οχήματα είναι καλά στην υγεία τους.

Επίσης το μεσημέρι έγινε άλλη μία σύγκρουση - με υλικές ζημιές μόνο - όταν ένα Ι.Χ. "καρφώθηκε" πάνω στο προπορευόμενο αυτοκίνητο στη γέφυρα των Πατελών.

Το πρωί της Δευτέρας, την ώρα της νεροποντής, έγινε άλλο ένα τροχαίο στο ΒΟΑΚ, στο ύψος του Κακού Όρους και στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο, ευτυχώς κι αυτό δίχως τραυματισμό.

Το πρωί είχαμε και το "δίπλωμα" μιας νταλίκας που ξέφυγε από την πορεία της και έκλεισε το ρεύμα προς Ρέθυμνο του ΒΟΑΚ στο ύψος του Γιόφυρου, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα και μια τεράστια ουρά αυτοκινήτων που έφτανε μέχρι... το ύψος του αεροδρομίου!

Ακόμη ένα τροχαίο έγινε και στην διασταύρωση Καστελίου Μοιρών (φωτο) όπου ένα ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και ανατράπηκε, προσκρούωντας μάλιστα με... τον ουρανό σε έναν τοίχο!

Ευτυχώς ο οδηγός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχει τραυματιστεί.

Σχόλια