Ειδήσεις

"Συνομιλώντας με το Μινωικό Πολιτισμό": Στήριξη στον Ρωμανό

Τη στήριξή του στον Νίκο Ρωμανό δηλώνει το Πολιτιστικό Σωματείο "Συνομιλώντας με το Μινωικό Πολιτισμό" το οποίο προχώρησε σε ψήφισμα συμπαράστασης προς τον απεργό πείνας.

Το ψήφισμα, που υπογράφουν η πρόεδρος του Σωματείου Τερέζα Βαλαβάνη και η γραμματέας Χρύσα Βαθιανάκη, κοινοποιείται στην Περιφέρεια Κρήτης και προς κάθε άλλο ενδιαφερόμενο αντιπεριφερειάρχη αλλά και το υπουργείο Παιδείας.

«Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Σωματείου "Συνομιλώντας με τον Μινωικό Πολιτισμό", που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στην έδρα μας, Γκάλι 8, στο Ηράκλειο της Κρήτης, προτάθηκε από το Δ.Σ. και ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρευρισκόμενους στη Γενική Συνέλευση ψήφισμα συμπαράστασης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό και στους συντρόφους του Ανδρέα Μπουρζούκο, Δημήτρη Πολίτη και Γιάννη Μιχαηλίδη», αναφέρεται στο ψήφισμα του Σωματείου.

«Θεωρούμε δίκαιο το αίτημά του για μόρφωση και απαιτούμε από το υπουργείο Παιδείας αλλά και από την κυβέρνηση να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημά του, πριν κινδυνέψει περισσότερο η ζωή του.

Το παρόν να κοινοποιηθεί στον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σ. Αρναουτάκη, στο υπουργείο Παιδείας καθώς και στα τοπικά ενημερωτικά μέσα», καταλήγει το ψήφισμα.

Σχόλια