Ειδήσεις

Απ. Γκλέτσος: "Θέλουμε να νοικοκυρέψουμε το σπίτι μας"

«Ξεκινάμε από τα ιστορικά Ανώγεια», τόνισε ο πρόεδρος της Τελείας Απ. Γκλέτσος, ο οποίος δήλωσε ότι θα ανακοινώσει την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του από την ιστορική κωμόπολη.

«Παίρνουμε δύναμη από τα Ανώγεια. Θέλουμε να νοικοκυρέψουμε το σπίτι μας, την Ελλάδα. Είμαστε νέο κόμμα, ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος δηλώνει μισός Κρητικός, καθώς όπως είπε μεγάλωσε στα Χανιά και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία εκεί. «Αγαπώ την Κρήτη», τόνισε.

Για το νέο κόμμα επισήμανε πως δεν είναι μια απόφαση ενθουσιασμού αλλά ότι πάρθηκε «μέσα από μια βαθιά σκέψη, με συζήτηση, πόνο και ντροπή», όπως χαρακτηριστικά είπε. Για αυτούς τους λόγους, δήλωσε, πήρε απόφαση να βάλει μια τελεία στη διαφθορά, στη γραφειοκρατία και στα κακώς κείμενα και τις κοινωνικές αδικίες.

Το πρωί της Δευτέρας συνοδευόμενος από συνεργάτες του ο πρόεδρος του κόμματος "Τελεία", κ. Απόστολος Γκλέτσος, επισκέφτηκε το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό στο γραφείο του τελευταίου στη Λότζια.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης με έμφαση στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, εξαιτίας της περικοπής των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων.

Ο κ. Γκλέτσος χαρακτήρισε θετική την κουβέντα με το δήμαρχο Ηρακλείου, σημειώνοντας πως κατέγραψε τις απόψεις του για την αναβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Λαμπρινός έδωσε στο δήμαρχο Στυλίδας το συλλεκτικό μετάλλιο του Δήμου Ηρακλείου για το Έτος Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια