default-image

Π. Καμμένος: Κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης μετά τις εκλογές

Ελλάδα
Π. Καμμένος: Κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης μετά τις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος τάχθηκε υπέρ μίας κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης μετά τις εκλογές. Όπως ο ίδιος είπε η κυβέρνηση αυτή θα έχει στο πρόγραμμά της, μεταξύ άλλων, το πάγωμα των χρεών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το πέρασμα της οικονομικής εξουσίας ξανά στα χέρια της πολιτικής εξουσίας και τη διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού λέγοντας: «Το 1993 ο κ. Σαμαράς με την αποστασία του ανέτρεψε την κυβέρνηση, το 2014 προσπαθεί να ανατρέψει την αντιπολίτευση. Σταματήστε να ασχολείστε με το αν υπάρχουν 180 βουλευτές, ασχοληθείτε με το αν θα βρείτε την ψήφο σας στις επόμενες εκλογές. Εμείς δεν γονατίζουμε, δεν απειλούμεθα, δεν εξαγοραζόμαστε», τόνισε, αναφερόμενος στην στάση του κόμματός του κατά την προσεχή εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος ο κ. Καμμένος στον προϋπολογισμό τον χαρακτήρισε «εικονικό προϋπολογισμό που αλλάζει με μέιλ και δεν οδηγεί πουθενά και που είτε ληφθούν είτε όχι τα μέτρα που επιβάλλουν οι δανειστές, σε δυστυχία θα οδηγήσει τον λαό. Οι δανειστές, όπως είπε, ακολουθούν τακτική τιμωρίας της Ελλάδας και πρόσθεσε «μας συνθλίβουν με αυτό τον προϋπολογισμό και την πολιτική τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News