default-image

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ ο Δέλλας

Ποδόσφαιρο
Ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ ο Δέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεξάρτητα από το  εμφαντικό 7-0 επί της Επισκοπής, η ΑΕΚ έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ και αυτό ήταν που έκανε περισσότερο χαρούμενο τον Τραϊανό Δέλλα, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου.

«Σήμερα ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν θα κλειστεί, που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό είναι και το πραγματικό ποδόσφαιρο. Το να φτιάξεις μια ομάδα που θα είναι συνεχώς στην άμυνα είναι πιο εύκολο αλλά δεν βοηθάει το ποδόσφαιρο» είπε αρχικά ο Κολοσσός και συμπλήρωσε: «Οσο για το ματς, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε όρεξη, πολλές φάσεις, παίξαμε απλά και γρήγορα όπως μου αρέσει, με πολλές κινήσεις και ιδέες.

Γι' αυτό το σκορ πήγε στο 4-0. Στο δεύτερο μπήκαμε με διάθεση, κάναμε άλλα τρία γκολ αλλά θα κρατήσω τη διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά. Την όρεξη που είχαν για να ευχαριστήσουν τον κόσμο, που ήρθε και είδε ένα ωραίο παιχνίδι. Για εμάς όμως, όσο κυνικό κι αν ακούγεται, μετράνε οι τρεις βαθμοί και αυτούς θέλουμε. Είτε βάζουμε πολλά είτε λίγα γκολ».

Τέλος, σχετικά με το αν η ΑΕΚ βρίσκει πλέον ρυθμό αφού το πρωτάθλημα συνεχίζεται χωρίς διακοπές, ο Δέλλας είπε: «Νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι τα παιδιά θσ βρίσκονται περισσότερο αλλά το κάθε ματς πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά. Οπως και να έχει, θα πρέπει πάντα να βρίσκουμε λύσεις είτε σε κλειστές άμυνες είτε με ομάδες που θα παίζουν κανονικό ποδόσφαιρο, όπως η Επισκοπή. Πιστεύω ότι αν δεν υπάρξει άλλη διακοπή, στα προσεχή ματς θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News