Ειδήσεις

Συγκεντρώσεις με αιχμή τον προϋπολογισμό και τα νέα μέτρα

Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν, σήμερα από τη γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα και τις Λαϊκές Επιτροπές σε συνοικίες του Ηρακλείου, με αιχμή «τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό» και τη «νέα επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση ενάντια στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Τονίζουν πως «οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αλικαρνασσό, στο Ατσαλένιο και τα Καμίνια-Δειλινά, διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους και τις πλατείες των συνοικιών ενημερώνοντας τους κατοίκους των περιοχών για τις εξελίξεις και καλώντας τους να μην επιτρέψουν το σφαγιασμό των δικαιωμάτων τους, να εμποδίσουν τα σχέδια της κυβέρνησης με τη μαζική συμμετοχή τους στον αγώνα».

Και καλούν τα σωματεία να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την κήρυξη απεργίας «τη μέρα ψήφισης των νέων μέτρων που ισοπεδώνουν κάθε κοινωνικοασφαλιστικό δικαίωμα μας. Όλοι στο συλλαλητήριο που καλεί η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου και συμμετέχουν όλα τα συνταξιουχικά σωματεία της Κρήτης την Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 10 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας».

Σχόλια