default-image

Στο σύνταγμα σε υπνόσακο ο Μιχελογιαννάκης

Κρήτη
Στο σύνταγμα σε υπνόσακο ο Μιχελογιαννάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές φορές ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης έχει ...εκπλήξει, όμως αυτήν την φορά ξεπέρασε κάθε άλλη. Δεν βλέπεις άλλωστε κάθε μέρα έναν εκλεγμένο βουλευτή να κάνει απεργία πείνας και να κοιμάται σε υπνόσακο στην πλατεία Συντάγματος.

Τόπε και τόκανε και μάλιστα βγήκε σήμερα στις πρωινές εκπομπές από την πλατεία Συντάγματος, τυλιγμένος σε ένα υπνόσακο (sleeping bag) με κουβέρτες γύρω του, δηλώνοντας ότι εκεί πέρασε το βράδυ!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε ανακοινώσει από το πρωί του Σαββάτου την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας, σε ένδειξη συμπαράστασης στους πρόσφυγες από τη Συρία που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος εδώ και ημέρες, στον Νίκο Ρωμανό, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό και τα νέα μέτρα.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης λοιπόν έκανε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ έκανε δηλώσεις ενώ ήταν ξαπλωμένος μέσα σε sleeping bag, τυλιγμένος με κουβέρτες στην πλατεία Συντάγματος, όπου- όπως είπε- πέρασε το βράδυ.

«Η πράξη μου συνειδησιακά μου δίνει μεγάλο κουράγιο», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος στον Ρωμανό πρόσθεσε ότι «τα παραπολιτικά σχόλια είναι καθημερινά και πολύ άσχημα. Χαμηλού επιπέδου άνθρωποι μιλούσαν υποτιμητικά για τον Ρωμανό και θα πρόκειται για στυγνή δολοφονία ενός νέου με αριστερή παιδεία. Είναι αποφασισμένο να πεθάνει και δεν πρέπει η ελληνική κοινωνία να το επιτρέψει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News