default-image

Νέα γκέλα Ολυμπιακού, 2-2 με ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Νέα γκέλα Ολυμπιακού, 2-2 με ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλικαρίσια ισοπαλία του ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, που είχε σ' όλο το ματς τη μπάλα στα πόδια του, έβγαλε φάσεις όμως την πάτησε σε δυο κόντρες στο τελικό 2-2!

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Μιχαήλ στο 23', ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με πέναλτι του Φορτούνη στο 50', ο Κασάμι έκανε την ανατροπή στο 75' και ο Γιάκος στο 88' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι Πειραιώτες προβλημάτισαν και πάλι με την εμφάνισή τους, γνώρισαν δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών και κινδυνεύουν να βρεθούν ακόμα και στο -7 από την κορυφή...

Έντονες αποδοκιμασίες στο ημίχρονο, αλλά και στο τέλος από τον κόσμο της ομάδας. Γκρίνια, άσχημη ψυχολογία λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μάλμε.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς (26' Εντινγκά), Μπουχαλάκης (46' Γκαζαριάν), Φορτούνης (70' Διαμαντάκος), Κασάμι, Μπενίτες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος, Ίλιτς, Χαρίσης, Ναδάλες, Αυγενικού, Στρούνα (74' Ακόστα), Κοροβέσης (62' Ντάσιος), Σκόνδρας, Σαπαλίδης (69' Ηλιάδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News