Ειδήσεις

Σε Κρητικό ανήκει το αποκεφαλισμένο πτώμα στον Πειραιά

Σε έναν 38χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε μόνιμα στην Αθήνα με στόχο να ξεφύγει από τα ναρκωτικά, ανήκει όπως όλα δείχνουν το πτώμα που εντοπίστηκε ακρωτηριασμένο την περασμένη Πέμπτη στον Πειραιά.

Ο άτυχος άντρας υπολογίζεται ότι πριν από 5 χρόνια περίπου άλλαξε πόλη μαζί με την οικογένειά του που εγκαταστάθηκε όλη μαζί στην Αθήνα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μάλιστα, οι δικοί του είχαν να τον δουν αρκετές μέρες, ενώ η κλήση που ενημέρωσε την οικογένεια για την τραγική εξέλιξη ήταν από τον αδερφό του.

Μια εβδομάδα πριν βρεθεί το πτώμα του στο λιμάνι του Πειραιά, σε σημείο που δένουν τα κρητικά καράβια, ο άτυχος άντρας πήγε από το μαγαζί του αδελφού του και τον αποχαιρέτησε.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην οικογένεια αλλά και όλους όσους γνώριζαν το νεαρό άνδρα που προσπαθούσε όπως λένε με δύναμη ψυχής να ξεφύγει από το "λευκό θάνατο".

Το αποτρόπαιο έγκλημα που ανακαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη με τον εντοπισμό του αποκεφαλισμένου πτώματος έχει προκαλέσει σωρεία ερωτηματικών σε συγγενείς και φίλους του, ενώ ταυτόχρονα έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι λιμενικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και μάλιστα της ειδεχθούς δολοφονίας, καθώς ο άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος και με τα κάτω άκρα ακρωτηριασμένα, μάλλον από εργαλείο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή.

Σχόλια