default-image

Ελληνικά συνθήματα στην Κωνσταντινούπολη για τον Ν. Ρωμανό

Ελληνικά συνθήματα στην Κωνσταντινούπολη για τον Ν. Ρωμανό

Τούρκοι αντιεξουσιαστές στο πλευρό του Νίκου Ρωμανού. Το βίντεο που αποκαλύπτει σήμερα το portal neakriti.gr καταγράφει πορεία που έγινε σήμερα Σάββατο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης από Τούρκους αντιεξουσιαστές που κρατούν ακόμη και πλακάτ με ελληνικά συνθήματα.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_m9xsflvb/

Η δράση και ο αγώνας του Νίκου Ρωμανού φαίνεται ότι βρήκαν ανταπόκριση στη γείτονα χώρα δημιουργώντας έναν πυρήνα υποστήριξης στην απεργία πείνας που πραγματοποιεί.

Στη χώρα μας, οι πορείες που πραγματοποιήθηκαν σε μεγάλες πόλεις ανήμερα της επετείου δολοφονίας του φίλου του Νίκου Ρωμανού, Αλέξη Γρηγορόπουλου, είχαν διπλό μήνυμα: αφενός να μη σβήσει από τη μνήμη το περιστατικό που συνέβη σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια όταν ο 15χρονος Αλέξης έπεφτε νεκρός από το χέρι του Επαμεινώνδα Κορκονέα και αφετέρου για να στηριχτεί το αίτημα του απεργού πείνας για τη φοίτησή του στο ΤΕΙ στο οποίο έχει επιτύχει να εισαχθεί μέσω εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο έγινε γνωστό ότι οι γονείς του Ν. Ρωμανού θα συναντηθούν τη Δευτέρα το πρωί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News