default-image

Γκατούζο: "Ονειρεύομαι να προπονήσω τη Μίλαν"

Ποδόσφαιρο
Γκατούζο: "Ονειρεύομαι να προπονήσω τη Μίλαν"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζενάρο Γκατούζο αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε γαλλικό περιοδικό πως η Μίλαν είναι όνειρο για αυτόν ενώ αποθέωσε τον Πολ Πογκμπά.

Ο προπονητής του ΟΦΗ ανάφερε ποιοι προπονητές είναι πηγή έμπνευσης για αυτόν: "Ο Αντσελότι είναι εκπληκτικός και ως άνθρωπος, είναι πατέρας για τους παίκτες του. Ο Λίπι αντίθετα έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Έχει μία ισχυρή προσωπικότητα που σε ωθεί να δίνεις το μάξιμουμ. Ελπίζω μία ημέρα να μπορέσω να μιμηθώ τις καριέρες τους", δήλωσε αρχικά ο 36χρονος Ιταλός τεχνικός σε συνέντευξή του στο γαλλικό μηνιαίο περιοδικό "Surface", για να προσθέσει: "Ποτέ δεν ξέρεις, η ζωή είναι παράξενη μερικές φορές. Το σίγουρο είναι πως θα ήταν όνειρο για μένα να προπονήσω κάποια στιγμή τη Μίλαν, όμως προς το παρόν επικεντρώνομαι στην ομάδα μου, προσπαθώντας να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα".

Ο Ρίνο Γκατούζο μίλησε επίσης για τον Πολ Πογκμπά, για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια να πει: "Αν και είναι ακόμα νέος, ο Πογκμπά παίζει σαν βετεράνος: είναι δυνατός, ικανός και σκοράρει.

Για αυτόν, το σημαντικό τώρα είναι να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο επειδή στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί να πας καλά για δύο ή τρεις μήνες αλλά κατά μήκος μίας σεζόν τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ο Πογκμπά όχι μόνο έχει μεγάλη ποιότητα αλλά παίζει και στη Γιουβέντους που είναι μία μεγάλη ομάδα. Εάν συνεχίσει έτσι, πιστεύω ότι θα γίνεται ολοένα και πιο δυνατός. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της γενιάς του".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News