default-image

Σοβαρό τροχαίο στους Αγίους Δέκα

Κρήτη
Σοβαρό τροχαίο στους Αγίους Δέκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο δρόμο προς Μοίρες, στο ύψος των Αγίων Δέκα.

Ένα επιβατηγό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 25χρονο άνδρα συγκρούστηκε με όχημα τύπου κλούβα που μετέφερε κηπευτικά και οδηγούσε ένας 60χρονος, και αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι δύο σοβαρά.

Οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο και οι δύο μετά τη μεταφορά τους στο Κ.Υ. Μοιρών κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστούν στο ΠΑΓΝΗ που εφημέρευε ο 60χρονος και ο 25χρονος, που αντιμετωπίζει εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα, σε κρεβάτι της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Η κατάσταση του 25χρονου κρίνεται σοβαρότερη, καθώς όταν μεταφέρθηκε οι γιατροί εντόπισαν εσωτερικές αιμορραγίες που αντιμετωπίστηκαν σε πρώτη φάση, ωστόσο συνεχίζει να είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο 60χρονος που βρίσκεται στη Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ επίσης αντιμετωπίζει πολλαπλά τραύματα σε θώρακα και κοιλιά, δείχνει ωστόσο να έχει ξεφύγει σε αυτή τη φάση τουλάχιστον τον κίνδυνο.

Είναι ένα ακόμη τροχαίο που έχει αναστατώσει την περιοχή της Μεσαράς, με τους κατοίκους πιο πολύ από ποτέ να μιλούν για την ανάγκη βελτίωσης του οδικού άξονα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News