default-image

Σοβάδες... έπεσαν πάνω σε ασθενή στη ΜΕΘ του Βενιζελείου

Υγεία
Σοβάδες... έπεσαν πάνω σε ασθενή στη ΜΕΘ του Βενιζελείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον πλέον τραγικό τρόπο επανέρχεται για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο η ανάγκη επέκτασης του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, στο οποίο πριν από λίγες μέρες καταγράφηκε ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό.

Τμήμα της οροφής μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κατέρρευσε, πέφτοντας πάνω σε έναν διασωληνωμένο ασθενή που ευτυχώς ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του και δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Το θέμα έχει σημάνει συναγερμό στο νοσοκομείο, με γιατρούς και εργαζόμενους να εκτοξεύουν μύδρους κατά της Πολιτείας που έχει επί της ουσίας όπως λένε αφήσει να εξαθλιώνεται η δημόσια υγεία, και με το διοικητή του Νοσοκομείου να εξηγεί ότι ήδη έχει δώσει εντολή για αποκατάσταση της όποιας βλάβης, επισημαίνοντας πάντως ότι ένα παλιό νοσοκομείο όπως το Βενιζέλειο είναι αδύνατο να μην εμφανίζει σημάδια φθοράς.

Ο ασθενής που νοσηλευόταν σε κρεβάτι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας τραυματίστηκε στο πρόσωπο και οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι δεν επηρεάστηκε η κατάστασή του, δεν είναι λίγοι όμως εκείνοι που τονίζουν ότι αυτή η εξέλιξη μόνο τυχαία ήταν, αφού η ζωή του ανθρώπου θα μπορούσε πραγματικά να είχε μπει σε επικίνδυνες περιπέτειες.

Να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες επέκτασης του νοσοκομείου ζήτησαν οι εργαζόμενοι, δηλώνοντας σίγουροι ότι, αν δεν υπάρξει εξέλιξη το αμέσως επόμενο διάστημα, τέτοιου είδους περιστατικά σε ένα νοσοκομείο που ήδη μετρά περισσότερα από 60 χρόνια λειτουργίας… θα αποτελούν τμήμα της καθημερινότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News