default-image

Περιμένουν... χρήμα στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Περιμένουν... χρήμα στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γύρω από τρεις άξονες κινήθηκε η κουβέντα στη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οικονομική ενίσχυση, μεταγραφές τον Ιανουάριο και οι εξελίξεις γύρω απ' το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο που έχει επανέλθει στην επικαιρότητα.

Όπως έγινε γνωστό, εγκρίθηκε αρχικά η ΑΜΚ ύψους 5 εκατ. ευρώ που θα «τρέχει» μέχρι τον προσεχή Απρίλιο και θα μπορεί ο κάθε φίλος του τριφυλλιού -ανεξάρτητα αν είναι μέτοχος τώρα- να βάλει χρήματα στην ΠΑΕ. Είτε απευθείας σ' αυτήν, είτε μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Παράλληλα, εγκρίθηκε η σύμβαση με τράπεζα ελληνικών συμφερόντων προκειμένου να διατεθεί ομολογιακό δάνειο με χρήματα που θα συγκεντρωθούν από ιδιώτες. Ο Γιάννης Αλαφούζος υπογράμμισε πως έχει ήδη βρει ανθρώπους για να δώσουν σε πρώτη φάση 300.000 ευρώ, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου υπολογίζει πως αυτό το ποσό θα 'χει φτάσει το 1 εκατ. Μάλιστα έκανε την πρόβλεψη πως εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε είναι πιθανό το συνολικό ποσό να φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ!

Γύρω απ' τα μεταγραφικά, ο πρόεδρος των πρασίνων τόνισε πως η ενίσχυση του Ιανουαρίου είναι δεδομένη. Αν και ικανοποιημένος απ' τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας (με τέσσερις σερί νίκες), επιβεβαίωσε πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για απόκτηση αμυντικού και επιθετικού, δίχως βέβαια να διαρρεύσουν ονόματα (από στόχους που έχουν ήδη εντοπισθεί).

Τέλος, ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε στους παρευρισκόμενους πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και πως θα βρεθεί άκρη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το πόρισμα του Αριστείδη Κορέα που «καίει» 16 ανθρώπους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News