Ειδήσεις

Λασίθι: Υπεγράφη η πρώτη σύμβαση για μεταφορά μαθητών

Η πρώτη υπογραφή σύμβασης ανάθεσης υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών με λεωφορεία ή Δ.Χ. επιβατικά σε σχολικές μονάδες "έπεσε" σήμερα Πέμπτη.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, ως νόμιμος εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, υπέγραψε τη σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών με λεωφορεία (μικρά και μεγάλα), ή Δ.Χ. επιβατικά σε σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου με το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου ολοκλήρωσε πρώτη σε ολόκληρη την Κρήτη τις διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης με το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη.

«Χρειάστηκαν πολλοί μήνες συζητήσεων ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα δρομολόγια που καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών στα σχολεία ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας με τον πιο ασφαλή και ικανοποιητικό τρόπο», πρόσθεσε.

«Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι η σύμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου εγκρίθηκε χωρίς καμία τροποποίηση αφού θεωρήθηκε ολοκληρωμένος φάκελος από το Ελεγκτικό Συμβούλιο», κατέληξε η κ. Πετράκη.

Σχόλια