Ειδήσεις

Παραδίδονται εμβόλια για ανασφάλιστα παιδιά

Με τα έσοδα από μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο με τη στήριξη της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και την ευγενική συμμετοχή καλλιτεχνών, υλοποιήθηκε ένας ιερός στόχος που δεν ήταν άλλος από την αγορά σκευασμάτων προκειμένου να εμβολιαστούν ανασφάλιστα παιδιά της Κρήτης.

Μάλιστα η προμήθεια των σκευασμάτων αυτών ολοκληρώθηκε και αύριο Παρασκευή παραδίδονται στο Δήμο Ηρακλείου, στο Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου & Βιάννου, στο ΓΝ Αγ. Νικολάου και στο ΓΝ Σητείας σε ειδική τελετή που θα λάβει χώρα στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, «στο πλαίσιο του 41ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΣΝΕ), που έλαβε χώρα στη Χερσόνησο, ως παράλληλη κοινωνική δράση πραγματοποιήθηκε στις 6.5.2014, με την υποστήριξη της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και την ευγενική συμμετοχή καλλιτεχνών, μουσική εκδήλωση στον κινηματογράφο "Αστόρια".

Τα έσοδα της παραπάνω εκδήλωσης αφορούσαν το συνολικό ποσό των 2.172,50 € και διατέθηκαν, ως είχε προβλεφθεί, στην αγορά εμβολίων για τον εμβολιασμό του ανασφάλιστου παιδικού πληθυσμού της Κρήτης.

Με την πολύτιμη συμβολή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε η προμήθεια των σκευασμάτων αυτών, τα οποία ευγενικά θα παραδοθούν στο Δήμο Ηρακλείου, στο Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου , Καστελίου & Βιάννου, στο ΓΝ Αγ. Νικολάου και στο ΓΝ Σητείας προκειμένου να προχωρήσουν σε εμβολιασμό του ανασφάλιστου παιδικού πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής τους».

Και η ανακοίνωση καταλήγει ενημερώνοντας ότι αύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 στις 12 το πρωί, στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, θα γίνει η τελετή παράδοσης των εμβολιαστικών σκευασμάτων, στο πλαίσιο της οποίας θα παραχωρηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου, παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων για την υλοποίηση της δράσης (ΕΣΝΕ, ΕΝΕ Κρήτης, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ηρακλείου, Κέντρο Νοσηλευτικής Φροντίδας, Συμβουλευτικής & Εκπαίδευσης Ενορίας Αγ. Τίτου).

Σχόλια