default-image

Οι "Ενεργοί Πολίτες" με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φορτέτσας

Κρήτη
Οι "Ενεργοί Πολίτες" με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φορτέτσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φορτέτσας πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία των "Ενεργών Πολιτών". Την αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης αποτελούσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Λυγερός και Μαρία Καλουδιώτη καθώς και οι Μάρθα Παπαζήση και Ειρήνη Κουτσάκη, διαμερισματικές σύμβουλοι της 4ης Δημοτικής Κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η αντιπροσωπεία της δημοτικής κίνησης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Φορτέτσας, ενώ τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης οι προτεινόμενες δράσεις και επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από το Δήμο και τις υπηρεσίες του.

Επισημάνθηκαν ιδιαίτερα το πρόβλημα της κακής κατάστασης του οδοστρώματος στο σύνολο της οδού Σόλωνος, η ανάγκη υλοποίησης της διάνοιξης της συγκεκριμένης οδού, η στατικότητα της πλατείας, η ανάγκη αποπεράτωσης του έργου της ΔΕΥΑΗ, η επάρκεια ύδρευσης, το νεκροταφείο, οι παιδικές χαρές, η συγκοινωνία και άλλα.

Από την πλευρά τους οι "Ενεργοί Πολίτες" δεσμεύθηκαν στο Δ.Σ. να φέρουν όλα αυτά τα προβλήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τη ΔΕΥΑΗ με στόχο μαζί με τους κατοίκους της Φορτέτσας να προωθηθούν οι απαιτούμενες λύσεις στα παραπάνω προβλήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News