default-image

Μια κόρη για το πριγκιπικό ζευγάρι;

Life
Μια κόρη για το πριγκιπικό ζευγάρι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πάρτι γεμάτο ροζ διοργάνωσε η Pippa Middleton προς τιμήν της μέλλουσας μητέρας Kate Middleton! 

Αυτό τουλάχιστον δημοσιεύει το κουτσομπολίστικο περιοδικό Star, που μέσω αυτής της είδησης θεωρεί ότι επιβεβαιώνει όλες τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό ότι το πριγκιπικό ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό τα Ανάκτορα επιβεβαίωσαν τη συγκεκριμένη είδηση, κάτι που ωστόσο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. 

Ωστόσο, οι καλά πληροφορημένες πηγές του Star στο πάρτι υπήρχαν ροζ γλασαρισμένα cupcakes, ροζ κοκτέιλ και μια τεράστια λευκή τούρτα με γέμιση ροζ. Φυσικά κι αν η Kate περίμενε και πάλι αγόρι σίγουρα το ροζ χρώμα δεν θα ήταν το θέμα του πάρτι.

Επιπλέον, όλες οι ενδείξεις υποδεικνύουν ότι ο Willian και η Kate περιμένουν κοριτσάκι την άνοιξη, καθώς ο φακός κατέγραψε το ζευγάρι να βγαίνει από επίσκεψη στον γιατρό της Δούκισσας και να φαίνεται εκστασιασμένο με την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού του. 

Καθότι και οι δύο ανυπομονούν κι επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν και μία κόρη, όλοι θεωρούν ότι ο πρίγκιπας George θα αποκτήσει αδερφούλα. 

Ωστόσο, δεν αναμένεται -τουλάχιστον σύντομα- το Παλάτι να ανακοινώσει κι επίσημα το νέο για το φύλο του παιδιού καθώς ούτως ή άλλως τηρείται απόλυτη μυστικότητα για την εγκυμοσύνη της Kate Middleton.

Η μόνη επίσημη διαβεβαίωση είναι το πάρτι που διοργάνωσε η Pippa, με κυρίαρχο το ροζ χρώμα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News