Ειδήσεις

Επίτιμος πρόξενος της Ισπανίας στην Κρήτη ο Μ. Μελισσείδης

Άνθρωπος εργατικός, ακούραστος, αλλά και εξαιρετικά χαμηλών τόνων, ο Μηνάς Μελισσείδης, μέλος της γνωστής οικογένειας σταφιδεμπόρων της Κρήτης και ο ίδιος βέβαια άξιος συνεχιστής της παράδοσης των Μελισσείδων, είναι ο νέος επίτιμος πρόξενος της Ισπανίας στην Κρήτη!

Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, ο Μηνάς διορίστηκε σε αυτή τη θέση από τον πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα. Και φυσικά στο άκουσμα της είδησης όσοι γνωρίζουν τον Μηνά Μελισσείδη χάρηκαν ιδιαίτερα, μιας και πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ μεγάλη γνώση και εμπειρία στην αγορά της σταφίδας, στην αγορά γενικότερα και τις εξαγωγές των αγροτικών προϊόντων.

Επομένως, είναι εξαιρετικά θετική η εξέλιξη αυτή και για τα προϊόντα της Κρήτης, αφού πιστεύουμε ότι ο Μηνάς από τη σημαντική αυτή θέση όχι μόνο δε θα ξεχάσει, αλλά θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα του νησιού μας.

Η έδρα του προξενείου βρίσκεται στο Ηράκλειο με δικαιοδοσία στις περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης. Η διεύθυνση του προξενείου είναι: Μάνου Κατράκη 37, Τ.Κ. 71.410, Ηράκλειο Κρήτης, τηλέφωνο 2810/252.044, e-mail: her.hconsulatespain@yahoo.com.

Σχόλια