Ειδήσεις

Η Κ.Ε.Δ.Ε. στο πλευρό του Πέτρου Ινιωτάκη

Την καταδίκη της Κ.Ε.Δ.Ε στην επίθεση που δέχθηκε ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης εξέφρασε σε επιστολή του ο Γιώργος Πατούλης. Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. ταυτόχρονα μεταφέρει ευχές για ταχεία ανάρρωση και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι δράστες θα συλληφθούν.

Όλο το περιεχόμενο της επιστολής:

Αγαπητέ κ. Ινιωτάκη,

Με αφορμή την επίθεση που δεχθήκατε, εκ μέρους της Κ.Ε.Δ.Ε. θα ήθελα να σας εκφράσω τον έντονο αποτροπιασμό μου και να σας μεταφέρω τις ευχές όλων μας στην Κ.Ε.Δ.Ε. για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντα σας.

Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τη δολοφονική επίθεση σε βάρος σας. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν προσβολή κατά των δημοκρατικών θεσμών και όνειδος για την πολιτική ζωή του τόπου μας.

Ως θεσμικοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καταθέτουμε την πλήρη εναντίωσή μας. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας σε ό,τι χρειαστείτε.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζουν οι δράστες της εγκληματικής αυτής ενέργειας ότι η Αυτοδιοίκηση και οι λειτουργοί της δεν τρομοκρατούνται και δεν υποκύπτουν σε εκβιασμούς και παραβατικές συμπεριφορές.

Είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει για μια ακόμη φορά το καθήκον της και θα προχωρήσει άμεσα στη σύλληψη τους.

Επ' αφορμής της επιστολής μου, και αμέσως μετά την ανάρρωση σας, σας μεταφέρω την βούληση μου, εφόσον το επιθυμείτε, για μια ουσιαστική συνεργασία σε επίπεδο Κ.Ε.Δ.Ε. στον τομέα της ψηφιακής σύγκλισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Πατούλης

Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε.

Σχόλια