Ειδήσεις

Δραστηριότητες ΚΝΕ σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο ενόψει συνεδρίου

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις προγραμματίζει η Οργάνωση Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ ενόψει του 11ου συνεδρίου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά στο Ηράκλειο το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

* Εκδήλωση-συζήτηση της Τομεακής Οργάνωσης ΤΕΙ Ηρακλείου με θέμα "ΚΝΕ, πρωτοπόρα νεολαία, γερή και μαζική, στο πλευρό του ΚΚΕ", την Τετάρτη 10/12, και ώρα 14:30, στην αίθουσα Γ6, με ομιλήτρια την κ. Νικολέτα Χριστοδουλοπούλου, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

* Εκδήλωση-συζήτηση της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ Ηρακλείου με θέμα "Τι φοιτητικό κίνημα χρειαζόμαστε σήμερα;", την Τετάρτη 10/12, και ώρα13:00, στην αίθουσα Α214, με ομιλητή τον Βάγιας Βάγιας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

* Μεγάλη συναυλία των Τομεακών Οργανώσεων Ηρακλείου της ΚΝΕ με το μουσικό συγκρότημα "Άλμα", στη μουσική σκηνή "Νυν και Αεί" (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17), την Τετάρτη 10/12, και ώρα 22:00.

* Εκδήλωση-συζήτηση του Εργατικού Τομέα Ηρακλείου της ΚΝΕ με θέμα "Η εργαζόμενη νεολαία να απαντήσει στην αντιλαϊκή επίθεση με την οργάνωση της πάλης της και ισχυρό ΚΚΕ", το Σάββατο 13/12, και ώρα 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με ομιλητής τον κ. Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Στο Ρέθυμνο

Πολυποίκιλες είναι οι εκδηλώσεις και στο Ρέθυμνο. Αναλυτικά:

Η Τ.Ο. ΑΕΙ Ρεθύμνου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Τι φοιτητικό κίνημα θέλουμε" την Παρασκευή 5 Δεκέμβρη και ώρα 14:30 στην αίθουσα Δ2Β (μικρό αίθριο), με ομιλητή τον Βάγια Βάγια, μέλος του ΓΠ Κρήτης της ΚΝΕ.

Οι ΟΒ Οικονομικού και Πολιτικού διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση της μπροσούρας "Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό. Για τη σοσιαλιστική Οικονομία", το Σάββατο 6 Δεκέμβρη και ώρα 18:30 στο καφενείο "Κιμωλία", με ομιλητή τον Άγγελο Κορδή, μέλος του ΤΣ ΑΕΙ Ρεθύμνου της ΚΝΕ.

Οι ΟΒ ΦΚΣ, Φιλολογίας, Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση της μπροσούρας "Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό. Για τη σοσιαλιστική Εξουσία", τη Δευτέρα 8 Δεκέμβρη και ώρα 18:00 στο καφενείο "Μικρό Καφέ", με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαγνήσαλη, μέλος του ΓΠ Κρήτης της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της "Σύγχρονης Εποχής" "Φασισμός και Κοινωνική επανάσταση" την Πέμπτη 11 Δεκέμβρη και ώρα 14:30 στην αίθουσα Δ2Β (μικρό αίθριο), με ομιλητή τον Άλκη Νικολακέα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Η ΟΒ ΤΕΙ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Τι φοιτητικό κίνημα θέλουμε" την Τετάρτη 10 Δεκέμβρη και ώρα 14:30 στην αίθουσα του Κτηρίου Β, με ομιλητή τη Μαργαρίτα Κωνστανταρέα, μέλος του ΤΣ Ρεθύμνου της ΚΝΕ.

Η ΟΒ Επισιτισμού-Τουρισμού διοργανώνει σύσκεψη με θέμα "Τι έχουμε... τι δικαιούμαστε" το Σάββατο 13 Δεκέμβρη και ώρα 18:30 στο καφενείο "Μικρό Καφέ".

Σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων θα υπάρχει βιβλιοπωλείο της "Σύγχρονης Εποχής".

Σχόλια