Ειδήσεις

Ενδιαφέρον Ιταλών να επενδύσουν στον ΟΦΗ

Πληροφορίες προερχόμενες από την Ιταλία, που επιβεβαιώνονται ωστόσο από το ρεπορτάζ του www.neakriti.gr, αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο, από Ιταλούς επιχειρηματίες, να πάρουν στα χέρια τους την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην εξέλιξη αυτή έχει εμπλακεί ο Τζενάρο Γκατούζο που έχει δεθεί με την ομάδα του Ηρακλείου και θέλει να τη βοηθήσει να βγει από τον οικονομικό αδιέξοδο.

Το ενδιαφέρον των Ιταλών είναι υπαρκτό και μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένονται σχετικές εξελίξεις. Το www.neakriti.gr έχει πληροφορηθεί, μάλιστα, την παρουσία εκπροσώπων των ενδιαφερομένων στο Ηράκλειο τις τελευταίες ημέρες, οπότε και έγιναν οι πρώτες διερευνητικές συζητήσεις.

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Sport24.gr η ομάδα των ξένων επενδυτών ενδιαφέρεται για να εμπλακεί διοικητικά στους ''μελανόλευκους''.

Τους επιχειρηματίες εκπροσωπεί ο γνωστός Ιταλός δικηγόρος Κλαούντιο Μινγκέτι, και το "προξενιό" έκανε ο τεχνικός του ΟΦΗ Τζενάρο Γκατούζο, που ενεργοποίησε φίλους του επιχειρηματίες, προκειμένου η ομάδα, την οποία στους λίγους μήνες αγάπησε με πάθος, να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Μάλιστα οι υποψήφιοι επενδυτές θα ζητήσουν άμεσα οικονομικό έλεγχο και δείχνουν αποφασισμένοι, μέσα από ένα οργανόγραμμα το οποίο έχουν ήδη εκπονήσει, να αναλάβουν το άνοιγμα της ΠΑΕ, που, όπως προφορικά έχουν πληροφορηθεί, αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με έγκυρη ενημέρωση, το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από τους Ιταλούς είναι απολύτως σοβαρό και το ενδεχόμενο να τελειώσουν όλα πολύ σύντομα είναι πιθανό.

Περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτό να εξασφαλιστούν, όπως για παράδειγμα εάν ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης, αν όλα κυλήσουν ομαλά, παραμείνει στην ομάδα ή αποχωρήσει...

Σχόλια