Ειδήσεις

Firefox 34 σε PC και Android με δυνατότητα βιντεοκλήσεων

Νέα έκδοση για τον Firefox σε υπολογιστές και Android φέρνοντας δύο σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.


Πιο αναλυτικά, ο νέος Firefox 34 έρχεται με το Hello, μία νέα λειτουργία βιντεοκλήσεων που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον ισπανικό πάροχο Telefonica.


Το Firefox Hello χρησιμοποιεί την πλατφόρμα TokBox από την Telefonica, ενώ για τη λειτουργία του δεν απαιτεί κάποιο add-on, ούτε πρέπει να κάνει κάποια εγγραφή σε υπηρεσία τρίτων.Σύμφωνα με την Telefonica, το Firefοx Hello καθιστά εύκολη την επικοινωνία μεταξύ φίλων που δεν έχουν την ίδια υπηρεσία βίντεοκλήσεων, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να πραγματοποιήσουν δωρεάν κλήσεις φωνής και βίντεο, χωρίς κάποιο επιπλέον λογισμικό ή λογαριασμό.Η δεύτερη αλλαγή αφορά σε πρώτη φάση τους χρήστες των ΗΠΑ, μιας και τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία με τη Yahoo, ώστε να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για τα επόμενα 5 χρόνια.


Τέλος, στην έκδοση για Android, εκτός από τα διορθωμένα bugs βλέπουμε και υποστήριξη για το Google Chromecast.Πηγή: e-pcmag.gr

Σχόλια