Ειδήσεις

Στην Αστυνομία ο ΟΦΗ για τον Σίσιτς!

Ξεφεύγει… από κάθε όριο το θέμα του Μίρνες Σίσιτς, με τον ίδιο να παραχωρεί σήμερα δηλώσεις στην εφημερίδα GOAL, αναφέροντας ότι ο Πουλινάκης και ο Γκατούζο διαλύουν τον ΟΦΗ!

Πριν λίγο, έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει προβεί εδώ και 20 ημέρες σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να γίνει διακοπή συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή για σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα. Παράλληλα ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης έχει ενημερώσει σχετικά για το θέμα και την Ελληνική Αστυνομία!

Όσον αφορά τις δηλώσεις Σίσιτς στο GOAL είναι οι εξής:

«Εγώ είμαι έτοιμος να γυρίσω και να παίξω τζάμπα για έναν χρόνο στον ΟΦΗ αρκεί να φύγουν οι Πουλινάκης και Γκατούζο! Δίνω το λόγο μου! Όσο μένουν και οι δύο διαλύουν την ομάδα, ο καθένας με τον τρόπο του! Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος του ΟΦΗ και να μην παραμυθιάζεται με αυτά που του γράφουν και του λένε οι τοπικοί δημοσιογράφοι! Αγαπώ αυτή την ομάδα όσο τίποτα άλλο, μου αρέσει πολύ το Ηράκλειο, ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ, αλλά λυπάμαι και φοβάμαι πως τώρα έρχονται τα χειρότερα για την ομάδα.

Ο Γκατούζο από την καλοκαιρινή προετοιμασία μου έλεγε πως θα με βοηθήσει και πως με πιστεύει. Μόλις τραυματίστηκα, άρχισε να μου λέει πως εγώ φταίω που έπαθα τη θλάση και μετά με έπιασε και μου λέει πως "μιλάς για μένα πίσω από την πλάτη μου και λες για το 3-5-2- που παίζω". Ο άνθρωπος κάθε μέρα διώχνει και από έναν παίκτη στην προπόνηση.

Ο Μάνθος Πουλινάκης μάς είχε πει πως αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό θα πάρουμε τρεις μισθούς. Παρά το ότι λίγες ημέρες μετά πήρε αρκετά χρήματα, έδωσε μόνο σε κάποιους παίκτες κάποια χρήματα, ενώ οι περισσότεροι δεν πήραν δεκάρα, ακόμα και παιδιά που δεν έχουν να φάνε. Αντιθέτως, οι παίκτες που τους πληρώνει ο μάνατζερ πάντα παίζουν και δεν έχουν πρόβλημα».

Σχόλια