default-image

Μακάβριο "αστείο" με θύμα Ηρακλειώτισσα στο Facebook

Μακάβριο "αστείο" με θύμα Ηρακλειώτισσα στο Facebook

Μια απίστευτα κακόγουστη φάρσα, με θύμα μια νεαρή Ηρακλειώτισσα, κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Facebook.

Κάποιοι χρήστες ανέβασαν μια φωτογραφία μιας νεαρής Ηρακλειώτισσας, σχολιάζοντας ότι έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου στην παραλιακή και έχει άμεση ανάγκη από αίμα.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Facebook, και ιδιαίτερα από το Ηράκλειο, που εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους και μάλιστα κάποιοι που είχαν την ομάδα αίματος που ζητείτο έσπευσαν να δηλώσουν ότι επιθυμούν να προσφέρουν αίμα.

Δεν υπήρξαν σχετικές απαντήσεις από τους ενδιαφερόμενους και κάποιοι εκ των "καλών Σαμαρειτών" θέλησαν να επικοινωνήσουν με το νοσοκομείο για να διαπιστώσουν πώς μπορούν να προσφέρουν αίμα.

Κάπως έτσι έμαθαν ότι η κοπέλα, που φερόταν να "χαροπαλεύει" και να "έχει άμεση ανάγκη από αίμα", στην πραγματικότητα έχαιρε άκρας υγείας και ουδένα πρόβλημα είχε!

Μία από εκείνους τους ανθρώπους που θέλησαν να βοηθήσουν και κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με μια εξαιρετικά κακόγουστη φάρσα ήταν η κ. Στεφανάκη.

Η γνωστή Ηρακλειώτισσα (υποψήφια ευρωβουλευτής) Γεωργία Στεφανάκη ήταν μεταξύ εκείνων που διαπίστωσαν από πρώτο χέρι ότι η ανάρτηση ήταν "αστείο" και στηλίτευσε το γεγονός με δική της ανάρτηση στο Facebook:

«Σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα μέσω του in box από φιλικό προφίλ ότι μία κοπέλα στο Ηράκλειο είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα χθες στην παραλιακή, νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ και χρειάζεται επειγόντως αίμα Ο-.

Συνήθως, επειδή έχω Ο- και είμαι χρόνια εθελόντρια αιμοδότρια λαμβάνω εγκαίρως γνώση προκειμένου να βοηθήσω λόγω της σπανιότητας. Μου έστειλαν μάλιστα το όνομα, επίθετο και τη φωτογραφία της κοπέλας και έσπευσα να την αναρτήσω προκειμένου να βοηθούσα τουλάχιστον έτσι εφόσον έχω δώσει πρόσφατα αίμα και η ίδια αδυνατούσα να ξαναδώσω! Επρόκειτο για ψευδή είδηση, κακόγουστη, κακοπροαίρετη και έγινα άθελά μου κοινωνός της…

Τόσο άρρωστος είναι ο κόσμος... τι να πω! Λυπούμαι πολύ αν προκάλεσα ανησυχία στους οικείους και τους φίλους της εικονιζόμενης... Αναγκαστικά διέγραψα τη φωτογραφία ώστε να μη διαιωνίζεται με τις κοινοποιήσεις η εικόνα της. Χαίρομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου που η κοπέλα είναι καλά και ντρέπομαι για όποιον εμπνεύστηκε το μακάβριο αστείο...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News