Ειδήσεις

Συνεργασία Δήμου-ΔΕΠΑΝΑΛ για θέματα της πόλης του Ηρακλείου

Δήμος Ηρακλείου και ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. προχωρούν σε συνεργασία για δύο σημαντικά θέματα που αφορούν σε σχολικές μονάδες αλλά και στην αποσυμφόρηση του αεροδρομίου "Νίκος Καζαντζάκης" ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Νέας Αλικαρνασσού συζητήθηκε το ενδεχόμενο να παρασχεθεί τεχνική υποστήριξη στο Δήμο στην προσπάθεια που έχει ήδη δρομολογήσει για την έκδοση οικοδομικών αδειών στα σχολικά κτίρια που δε διαθέτουν.

Επίσης αναλύθηκαν οι τρόποι συνεργασίας Δήμου-ΔΕΠΑΝΑΛ για να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο η αποσυμφόρηση του αεροδρομίου και η ομαλή λειτουργία του με περισσότερες θέσεις στάθμευσης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της δημοτικής Αρχής για τροποποίηση του σχεδίου πόλης, κατόπιν των πρόσφατων αποφάσεων για επέκταση και αναβάθμιση του αερολιμένα.

Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας κ. Γιάννης Αναστασάκης και Παιδείας κ. Μαρία Καναβάκη, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Νίκος Αγγελάκης και Νεκτάριος Ανδρεαδάκης αντίστοιχα, καθώς και ο γενικός διευθυντής της Επιχείρησης κ. Γιάννης Σμαραγδάκης.

Σχόλια