Ειδήσεις

Συνάντηση στο Λασίθι για τις άδειες πρατηρίων

Συνάντηση εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου με το προεδρείο του Συμβουλίου του Συλλόγου των Βενζινοπωλών Λασιθίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Ενότητας στο Λασίθι.

Στη συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγίας Πετράκη, συμμετείχε ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Λασθίου κ. Μ. Ζαφειράκης, ο προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος κ. Γ. Σκουλικάρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βενζινοπωλών κ. Γ. Ψυλλάκης, ο γραμματέας κ. Π. Επιτροπάκης και ο ταμίας κ. Χ. Ευγενικός.

Στόχος της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι βενζινοπώλες του Λασιθίου για το Νόμο 4155/13 προκειμένου να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έγκριση σχεδιαγραμμάτων και την έκδοση νέας άδειας λειτουργίας των πρατηρίων τους.

«Με δεδομένο ότι μετά την παρέλευση της τεθείσας προθεσμίας η αρμόδια υπηρεσία μπορεί να προχωρήσει σε προσωρινή ανάκληση της άδειας λειτουργίας του πρατηρίου, κρίθηκε απαραίτητη η σημερινή ενημέρωση προκειμένου οι βενζινοπώλες να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.

Σχόλια