default-image

Στην Ελλάδα για προσλήψεις ο Mickey

Ελλάδα
Στην Ελλάδα για προσλήψεις ο Mickey

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ελλάδα θα βρεθούν για δύο ημέρες τον Ιανουάριο, οι άνθρωποι της Eurodisney, όπου θα παρουσιάσουν την επιχείρησή τους, ενώ θα αναζητήσουν και ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να εργαστούν στο πάρκο!

Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικότητες που προσφέρουν είναι συγκεκριμένες, όπως σερβιτόροι, βοηθοί μάγειρα, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, μπάρμαν, υπάλληλοι για την υποδοχή στα εστιατόρια και τα ταμεία των καταστημάτων γρήγορης εστίασης, ανιματέρ στις ατραξιόν, υπάλληλοι στο κέντρο τηλεφωνικών κρατήσεων, πωλητές στα καταστήματα και στα εκδοτήρια εισιτηρίων, ρεσεψιονίστες για τα επτά ξενοδοχεία της Disney και υπάλληλοι υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών.

Για τα άτομα που διαθέτουν ήδη κάποια εξειδίκευση και προϋπηρεσία παρέχονται θέσεις στους τομείς του Μάρκετινγκ, Ανθρώπινου Δυναμικού, Πληροφορικής, Επικοινωνίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ενώ θα ζητηθούν και μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να στείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.disneylandparis-casting.com έως τις 10 Δεκεμβρίου, καθώς θα πρέπει να προεπιλεγούν για τις συνεντεύξεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα γαλλικά και στα αγγλικά.

Η πλειονότητα των θέσεων αφορά εποχική απασχόληση διάρκειας από δύο εβδομάδες (διακοπές Φεβρουαρίου στη Γαλλία, περίοδος Πάσχα, Halloween και εορτές Χριστουγέννων) έως οκτώ μήνες για τις ανάγκες της θερινής περιόδου. Ας σημειωθεί ότι στην αρχή κάθε συμβολαίου παρέχεται η απαραίτητη εκπαίδευση για όλες τις θέσεις, ενώ θα καλυφθεί και ένας μικρότερος αριθμός με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News