default-image

Επιτυχημένη η ημερίδα προπονητών τένις

Σπορ
Επιτυχημένη η ημερίδα προπονητών τένις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλοί ήταν οι προπονητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ζ  Ένωσης τένις και παρακολούθησαν την τέταρτη επιμορφωτική ημερίδα προπονητών, η οποία ήταν βασισμένη στο πρόγραμμα "tennis 10s".  

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο MIRABELLO, το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και την παρακολούθησαν 32 συνολικά προπονητές από όλη την Κρήτη.

 Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο tutor της Ζ' Ένωσης κ. Μανώλης Δολιανίτης.

Η ημερίδα ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προπονητών και του εισηγητή από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιάννη Σπυριδάκη, ο οποίος εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα και συνεχίστηκε με την παρουσίαση της  θεματολογία  που περιελάμβανε τις τεχνικές διόρθωσης των λαθών στο σερβίς, ασκήσεις με ρακέτα και μπάλα που στόχο έχουν την νευρομυϊκή συναρμογή. Τέλος έγιναν παιχνίδια προθέρμανσης και τένις για το κόκκινο γήπεδο. Το κλείσιμο της ημερίδας έγινε με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.  

Ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ένωσης κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν όλους τους αθλητές και αθλήτριες  του ΑΟ Λατώ Αγίου Νικολάου για τη συμμετοχής τους, τους προπονητές κ. Γιώργο Μήλα και Αντώνη Κριτσωτάκη που φρόντισαν στην ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας, τον tutor της Ένωσης κ. Μανώλη Δολιανίτη, εισηγητή της ημερίδας, για την άψογη οργάνωση και παρουσίαση των θεμάτων καθώς επίσης και τους προπονητές για την συμμετοχή τους.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News