Ειδήσεις

"Δείχνει" τους δράστες της επίθεσης ο Πέτρος Ινιωτάκης

Συνέντευξη Τύπου, με την οποία αποφάσισε να μιλήσει για το σοβαρό τραυματισμό του και για τις αιτίες που κρύβονται πίσω του, έδωσε τη Δευτέρα στα μέσα ενημέρωσης ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης, λίγες μέρες μετά τη φονική επίθεση εναντίον του και καθώς αναρρώνει από τα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, θέτοντας μάλιστα και τον τόνο ως προς το "τις πταίει" και στοχοποιήθηκε.

Απέκρουσε τις αιτιάσεις περί «προσωπικών διαφορών» που έχουν ειπωθεί από διάφορες πλευρές και δήλωσε ότι «έχω διαφορές πολιτικές και έμαθα τους αντιπάλους μου να τους κοιτάζω στα μάτια, όχι να τους χτυπάω πισώπλατα», τονίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ βία στις αντιπαραθέσεις του.

«Κάθε εχέφρων άνθρωπος άκουσε αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και άκουσε αυτά που είπα και αυτά που είπαν εκείνοι που βρίσκονται απέναντι. Γνωρίζουν οι πολίτες του Ηρακλείου ποιο θέμα "σηκώθηκε" πολύ τις τελευταίες ημέρες και για ποιο θέμα τα θεσμικά όργανα του Ηρακλείου έχουν πάρει θέση», δήλωσε "δείχνοντας" προς συγκεκριμένες πλευρές και για ένα συγκεκριμένο ζήτημα ως προς τους δράστες της εναντίον του επίθεσης.

Το μήνυμα που θέλει να στείλει προς εκείνους που του επιτέθηκαν είναι τούτο: «Δεν υπολόγισαν καλά. Δεν κατάλαβαν σε ποιον απευθύνθηκαν. Δεν το βάζει εύκολα κάτω ο Πέτρος», προσθέτοντας πως «το Ηράκλειο θα το αλλάξουμε. Και θα το αλλάξουμε γιατί δε μας αρέσει να είναι η νύχτα πάνω από τη μέρα στο Ηράκλειο».

Πάντως οι αστυνομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου ερευνούν κάθε πιθανότητα και δεν έχουν αποκλείσει οτιδήποτε, ακόμη και "προσωπικές υποθέσεις" του θύματος. Μάλιστα οι αστυνομικές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει "αξιοποιήσιμο" υλικό από τα εγκληματολογικά εργαστήρια (μεταξύ των άλλων και από τη διερεύνηση του τηλεφώνου του θύματος) και συνεχίζει να ερευνά κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Σχόλια