Ειδήσεις

"Μαλλιά κουβάρια" εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου

Σκηνές απείρου κάλλους και άνευ προηγουμένου εκφράσεις επικράτησαν χθες το απόγευμα στη Λότζια κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το πρώτο επεισόδιο των έντονων διαπληκτισμών έλαβε χώρα έξω από τη δημοτική αίθουσα, στην είσοδο του Δημαρχείου ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Γιάννη Αναστασάκη και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Νώντα Σαρρή με αφορμή το 42 θέμα της συνεδρίασης για την τροποποίηση πολεοδομικής μελέτης για "Αγ. Ιωάννη - Μεσαμπελιές - Φορτέτσα".

Ο Νώντας Σαρρής σύμφωνα με τις πληροφορίες εξέφρασε έντονες ενστάσεις επί του θέματος με τα αίματα ωστόσο να ανάβουν και να ανταλλάσει βαριές κουβέντες με τον Γιάννη Αναστασάκη.

Ωστόσο το επεισόδιο αυτό ήρθε να επισκιάσει ένας ακόμη πιο έντονος διαπληκτισμός με τους εμπλεκόμενους να πιάνονται ακόμη και στα χέρια και τις φωνές να ακούγονται μέχρι και στην είσοδο της Λότζια.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή αποτέλεσε μία φωτογραφία του Πέτρου Ινιωτάκη σε φορητό υπολογιστή του δημοτικού συμβούλου Νεκτάριου Ανδρεαδάκη.

Ο ίδιος πιάστηκε στα χέρια με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Προφήτη Ηλία, Νίκο Μαρτιμιανάκη. Οι κουβέντες που ειπώθηκαν μεταξύ των δύο άναψαν τα αίματα με τους δύο να πιάνονται στα χέρια και… ατυχέστερο όλων τον δημοτικό σύμβουλο, Μανόλη Χαιρέτη, ο οποίος δέχτηκε κατά λάθος ένα χτύπημα από τον Νεκτάριο Ανδρεαδάκη.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το θέμα σταμάτησε εκεί παρότι η ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν για αρκετή ώρα ηλεκτρισμένη.

Σχόλια