default-image

Γκατούζο: "Ο ΟΦΗ έμοιαζε με μπάντα μουσικής!"

Ποδόσφαιρο
Γκατούζο: "Ο ΟΦΗ έμοιαζε με μπάντα μουσικής!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση έκανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Τζενάρο Γκατούζο, αναφέροντας ότι ο ΟΦΗ έμοιαζε με μπάντα μουσικής παρά με ποδοσφαιρική ομάδα. Επίσης ευχαρίστησε τον ΠΑΣ για την τιμητική διάκριση που του έκανε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γκατούζο:

«Ευχαριστώ τον ΠΑΣ για την τιμητική διάκριση στο πρόσωπό μου. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τη σημερινή εικόνα της ομάδας. Σήμερα ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια επιθετική και γρήγορη ομάδα και γι' αυτό επέλεξα να μην έχουμε καθαρό επιθετικό. Ήθελα όταν κερδίζαμε την μπάλα στο χώρο του κέντρου να αναπτυσσόμαστε γρήγορα. Η εικόνα του αγώνα στα πρώτα 25 λεπτά ήταν όπως την είχαμε σχεδιάσει. Όταν κάνουμε ένα-δύο λάθη και δεχόμαστε γκολ, η ομάδα αποδιοργανώνεται και παίζει φοβισμένα. Σήμερα μοιάζαμε περισσότερο με μπάντα μουσικής παρά με ποδοσφαιρική ομάδα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν παίζει φαντεζί ποδόσφαιρο, αλλά είναι μια συμπαγής ομάδα που ξέρει πώς να παίρνει αποτελέσματα».

Όσον αφορά τη γνώμη του για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Ιταλία: «Δεν με εκπλήσσει το γεγονός. Το ιταλικό πρωτάθλημα μοιάζει πολύ με το ελληνικό. Ακούω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ποιοτικό. Διαφωνώ κάθετα με αυτήν την άποψη. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό πρωτάθλημα. Οι Έλληνες έχουν το ποδόσφαιρο στο αίμα τους, παίζουν δυνατά και γι' αυτό κάνουν διεθνείς καριέρες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News