default-image

Βεργέτης: Δείχνει χαρακτήρα ο Αστέρας

Ποδόσφαιρο
Βεργέτης: Δείχνει χαρακτήρα ο Αστέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από το Παγκρήτιο με το εμφατικό 4-1 απέναντι στον Εργοτέλη και ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε  η ομάδα του την αναμέτρηση . "Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, μπήκαμε πιο δυναμικά στο δεύτερο και αξιοποιήσαμε τις φάσεις, γεγονός που μας επέτρεψε να διαχειριστούμε καλά το ματς.

Το μόνο παράπονο είναι ότι δεν κρατούσαμε καλά τη μπάλα, δώσαμε την ευκαιρία στον Εργοτέλη να κάνει φάσεις. Μετά το 75' κρατήσαμε τη μπάλα και αποτέλεσμα αυτού ήταν και τα γκολ που πετύχαμε και φτάσαμε σε αυτή τη νικη", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Στάικου Βεργέτη.

Για τη διαχείριση των διοργανώσεων: "Διαχειριζόμαστε αρκετά καλά τα ματς. Είχαμε παιχνίδια πρωταθλήματος πριν από της Ευρώπης και τρεις φορές το πληρώσαμε. Δείχνουμε χαρακτήρα, προσπαθούμε να ξεπερνάμε την κόπωση. Είναι αποτέλεσμα ωρίμανσης αυτό και το καταφέρνουμε".

Μια σύγκριση των ομάδων της Κρήτης: "Με τον Πλατανιά κερδίσαμε δύσκολα γιατί ήταν αξιόμαχος. Στον ΟΦΗ κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση και σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί, ιδιαίτερα μετά το 3-1, αλλά ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: "Υπάρχει το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό. Είχαμε ένα μήνα με πολλά παιχνίδια και στη συνέχεια τρεις εβδομάδες απραξίας. Αυτό είναι δύσκολο και για την κατάσταση των παικτών. Θα ήθελα να πω ότι όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι συντελούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να σκέφτονται και να πράττουν το σωστό. Πρέπει να επιβληθούν και να εφαρμοστούν ποινές για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για τη Super League από εδώ και πέρα: "Αυτά είναι τα καλά του ανταγωνισμού. Σίγουρα τώρα συγκεντρωνόμαστε στην Ελλάδα. Αλλά είναι και λίγο οξύμορο, γιατί στεναχωριέσαι κιόλας που πέρασαν αυτά τα παιχνίδια".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News