default-image

50 χρόνια επιμένει... ελληνικά!

Κρήτη
50 χρόνια επιμένει... ελληνικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εδώ και 50 χρόνια δείχνει "ψήφο" εμπιστοσύνης στις ελληνικές επιχειρήσεις και το αποδεικνύει έμπρακτα!  Ο λόγος για έναν καταστηματάρχη του Ηρακλείου ο οποίος όπως δηλώνει περήφανα ,δεν έχει βάλει ποτέ ξένο εμπόρευμα στο κατάστημά του στηρίζοντας ελληνικές επιχειρήσεις.

Ο κ.Τορνεσάκης έχει στα ράφια του καταστήματός του μόνο ρούχα που προέρχονται από ελληνικές βιοτεχνίες, που φέρουν το χαρακτηριστικό ελληνικό σημαιάκι. Μπλούζες, παντελόνια, πουκάμισα και κουστούμια έχουν όλα ελληνική «υπογραφή».

Ρούχο από τον τόπο σου...

Όπως αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά παρα το γεγονός ότι για παράδειγμα τα ιταλικά ρούχα φημίζονται για τα σχέδια και την ποιότητά τους, δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό να βάλει άλλο εμπόρευμα στα ράφια του μικρού καταστήματος για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής. Μάλιστα κάποτε διατηρούσε και εμπορικό κατάστημα με γυναικεία ρούχα.

"Τώρα οι Έλληνες βιοτέχνες μας έχουν περισσότερο ανάγκη"

«Τώρα οι Έλληνες βιοτέχνες μας έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Τορνεσάκης ενώ και ο γιος του που συνεχίζει την επιχείρηση έχει ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης… Μια αχτίδα ελπίδας για όσους πασχίζουν να κρατήσουν ανοιχτές βιοτεχνίες, ραφεία και μικρές βιομηχανίες στην Ελλάδα της κρίσης ,καθώς τον ίδιο ακριβώς τρόπο σκέψης με τον Κρητικό έμπορο, έχουν πολλοί ακόμη καταστηματάρχες.

Της Φιλίας Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News