Ειδήσεις

Δ. Καζάκης: Δεν προσβλήθηκε καν που αναγορεύτηκε εν κρυπτώ

Συνεχίζει να προκαλεί σεισμικές δονήσεις η ανακήρυξη του Heinz Richter σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Μετά το βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη που κάλεσε τον αρμόδιο υπουργό "να πράξει τα δέοντα σε όποιον προσβάλλει την ιστορία αποδεχόμενος την παραχάραξη και παραποίησή της" και οι κύριοι Κεφαλογιάννης και Σενετάκης μίλησαν για λάθος που πρέπει να διορθωθεί.

Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Κεφαλογιάννης τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο μπορεί να διορθώσει το όποιο λάθος, ενώ ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. κ. Σενετάκης σημείωσε ότι η απόφαση του Πανεπιστημίου εξέπληξε αρνητικά, σημείωσε ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος επιλογής των προσώπων που επιλέγονται για αναγόρευση και τόνισε ότι αποτελεί πλέον θέμα του Πανεπιστημίου τι θα πράξει.

Αιχμηρός για το θέμα ήταν ο Δημήτρης Καζάκης ιδρυτικό στέλεχος του Ενιαίου παλλαϊκού μετώπου μιλώντας στην εκπομπή "Αντιθέσεις" της "ΚΡΗΤΗ ΤV". Άφησε ερωτηματικά για αναγόρευση του καθηγητή λέγοντας ότι θα έπρεπε να έχει προσβληθεί που η κίνηση έγινε εν κρυπτώ, και άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να κρύβει περισσότερα από όσα αποκαλύπτονται.

Σχόλια