default-image

Δώρα για να κάνουν Χριστούγεννα τα παιδικά χωριά SOS

Κρήτη
Δώρα για να κάνουν Χριστούγεννα τα παιδικά χωριά SOS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

               Είδη διατροφής για «τo Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος» συγκεντρώνονται στο Ηράκλειο για να κάνουν Χριστούγεννα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπ/κών Αβάθμιας Εκπ/σης Ηρακλείου Δομ. Θεοτοκόπουλος:

           Από το Μάιο  του 2012 λειτουργεί το «To  Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας  (ΚΣΠΟ)  Ηρακλείου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος» και από τον Μάιο του 2014 το «Σπίτι Προσωρινής Φροντίδας (ΣΠΦ)». Η λειτουργία τους αποσκοπεί να καλύψει ένα κενό ανάλογων δομών στην ευρύτερη περιοχή και να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Η δράση τους πλαισιώνεται από μεγάλη ομάδα εθελοντών και  προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάνω από 100 οικογένειες του  και περίπου 170 παιδιά.

Ενόψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων, ο Σύλλογος μας  επιθυμεί  να συγκεντρώσει τρόφιμα για να  βοηθήσει στην κάλυψη κάποιων αναγκών τόσο των παιδιών που διαμένουν στο ΣΠΦ  όσο και των οικογενειών που στηρίζει το ΚΣΠΟ  Ηρακλείου.

           Η ευαισθησία και η κινητοποίηση τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των μαθητών  σε τέτοια θέματα είναι γνωστή. Ο Σύλλογος μας,  προτίθεται  να ξεκινήσει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε όλα τα σχολεία του νομού Ηρακλείου για να θα συμβάλει και αυτός ουσιαστικά στη στήριξη των οικογενειών αυτές τις Άγιες Μέρες, προωθώντας παράλληλα ένα μήνυμα ελπίδας, αγάπης, προσφοράς και αισιοδοξίας.

  Η συγκέντρωση των τροφίμων μπορεί να πραγματοποιηθεί από Τρίτη 2-12-2014 έως και Τετάρτη 10-12-2014. Στη συνέχεια οι Διευθυντές/ τριες και οι Προϊσταμένη /νες θα επικοινωνήσουν με το ΚΣΠΟ στο τηλ. 2810/222.610 ή 2810/222.670  όπου αυτοκίνητο του ΚΣΠΟ θα αναλάβει την παραλαβή τους ή μπορούν να επισκεφτούν το ΚΣΠΟ  στη Γιαννιτσών 4 στο Κέντρο του Ηρακλείου και να τα παραδώσουν τα τρόφιμα οι ίδιοι έχοντας και μια πρώτη επαφή με το ΚΣΠΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News