default-image

Σκουρτόπουλος: «Αντιδράσαμε πολύ καλά»

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: «Αντιδράσαμε πολύ καλά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Ρεθύμνου επί του Απόλλωνα Πάτρας, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αντέδρασαν πολύ καλά αν και βρεθήκαμε για αρκετό διάστημα πίσω στο σκορ αλλά μπορέσαμε και την καλύψαμε σχετικά εύκολα. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί για ακόμα μία φορά στα ριμπάουντ. Βελτιώσαμε την τακτική μας κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Μπορέσαμε να βρούμε κάποια εύκολα καλάθια, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό. Είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που είχε εξαιρετικό ποσοστό τριών πόντων στο 1ο ημίχρονο. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Πάτρας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο γιατί η βοήθεια του ήταν πολύ σημαντική, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς με την αύρα και την ζεστασιά που μας περιέβαλε».

Ο βοηθός του Νίκου Βετούλα, Κώστας Ρακιτζής τόνισε από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Κέρδισε δίκαια στο τέλος. Έπαιξε καλύτερα στα 3 τελευταία λεπτά. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε κάποια πράγματα, όπως το τρανζίσιον στους αιφνιδιασμούς του Ρεθύμνου αλλά και τα ριμπάουντ. Τελικά, δεν τα καταφέραμε στα ριμπάουντ, τα οποία μας στοίχισαν το παιχνίδι. Παλέψαμε για 37 λεπτά, χάνοντας δίκαια στο τέλος».

Από την πλευρά των πρωταγωνιστών εντός παρκέ, μίλησαν δύο από τους κορυφαίους για τις ομάδες τους, ο Σταύρος Σχίζας και ο Μοχάμεντ Ελ-Αμίν, τονίζοντας:

Σταύρος Σχίζας: «Ξέραμε από την αρχή του παιχνιδιού ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πολύ καλός σε πολλούς τομείς. Εμείς δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά στην αρχή. Προς το τέλος του παιχνιδιού παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, η οποία και μας έδωσε αυτή την πολύ σημαντική νίκη».

Μοχάμεντ Ελ-Αμίν: «Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικά. Τα ριμπάουντ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Δεν μπορέσαμε να επιβληθούμε σε αυτόν τον τομέα με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο Aegean».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News