default-image

Δήλωση Κ.Δερμιτζάκη για την υποδοχή των προσφύγων

Κρήτη
Δήλωση Κ.Δερμιτζάκη για την υποδοχή των προσφύγων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωστής Δερμιτζάκης συγχαίρει και ευχαριστεί το λαό της Ιεράπετρας για τη συμπαράσταση, αλλά και το βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης που έδειξαν στους ξεριζωμένους πρόσφυγες.

Ειδικότερα, ο κ. Δερμιτζάκης αναφέρει:

«Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου πρώτα από όλους το λαό της Ιεράπετρας για τη συμπαράσταση και το βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης που δείχνει έμπρακτα στους βασανισμένους και ξεριζωμένους απ' τις εστίες τους πρόσφυγες.

Επίσης θέλω να συγχαρώ το Δήμο Ιεράπετρας, τους Ερυθροσταυρίτες και όλες τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενούς τους που βοήθησαν και βοηθούν στο να φιλοξενηθεί ο μεγάλος αριθμός προσφύγων που βρίσκεται στην Ιεράπετρα.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο λαθεμένη και εγκληματική είναι η στοχοποίηση και ερημοποίηση της Ιεράπετρας, η διάλυση όλων των υπηρεσιών και του Νοσοκομείου της πόλης και πόσο αυτά είναι απαραίτητα σε τέτοιες δύσκολές καταστάσεις τις οποίες έχει επανειλημμένα αντιμετωπίσει η Ιεράπετρα και η νότια Κρήτη.

Η κινητοποίηση των Γεραπετριτών μας κάνει όλους περήφανους και αισιόδοξους, γιατί η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο που υποφέρει, είναι το δυνατότερο όπλο για έναν καλύτερο κόσμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News